ESITYKSEN TILAAJAN MUISTILISTA

1. Jos haluat yleisön tietävän tapahtumastasi, muista lähettää pieni lehtijuttu näytelmän vierailusta alueesi paikallislehdille. Voit ottaa kopion suoraan näytelmien esittelyteksteistä sivuiltamme.Myös kaikki valokuvat ovat vapaasti käytettävissänne.Muista päivämäärä,paikka ja kellonaika,lippujen hinta ja myyntipaikka.Lähetä julisteet alueesi päiväkodeille. Julistepohjan jonka voit täyttää löydät sivuiltamme.
2. Ennen esiintyjien saapumista järjestäjien tulee tyhjentää näyttämö siellä olevista tavaroista täysin tyhjäksi. Sisääntulon somistaminen esim ilmapalloilla luo myös kivaa tunnelmaa.
3. Valitse järjestyshenkilöt näyttämön kummallekin puolelle, jotka tarvittaessa ohjaavat näyttämön eteen pyrkivät lapset pois.
4. Muista,että jokaisen esityspaikan akustiikka on yksilöllinen ja se muodostuu salin muodosta,korkeudesta,leveydestä ja materiaaleista ja yleisömäärästä.
    Äänentoistomme toimii pääosin hyvin kaikissa saleissa, mutta kiertueteatterina emme pääse koskaan samalle tasolle kuin ammattiteattereissa, joissa on tilaa varten suunniteltu akustiikka ,kiinteät  äänentoistokaapit ja salin perällä oleva palkattu ammattihenkilö miksauksessa. Äänien kokeminen lapsilla ja aikuisilla on myös hyvin yksilöllistä.